Min bok

“Mindexpand – metamodellen i mind training” av Mathias Garhed

En bok utöver det vanliga

“Av alla böcker inom mental träning är Mindexpand den bästa jag har läst. Med tydlighet och en del humor öppnas nya tankar och reflektioner efter varje sida. Jag rekommenderar alla som vill ha en enkel och konkret vägledning i sin personliga utveckling att läsa boken.

Annah Thunberg, 22 juli 2020

Ur inledningen:

“Övergripande mål med mental träning är att just DU skall må och fungera bättre. I den här boken kommer du att få ta del av min syn på mental träning och hur jag idag tillämpar den. Min bakgrund är både teoretisk och praktisk där jag även arbetat med att utbilda, coacha och utveckla. Allt från individ till grupp och organisationsnivå för att kunna prestera maximalt under krävande omständigheter. Det innebär tusentals timmar av blod, svett och tårar samt dyrköpta misstag. För varje gång jag rest mig igen har jag sett till att lära mig av erfarenheten och därmed tagit ansvar för egen personlig utveckling – den delar jag här med dig. Det som gör mitt koncept MINDEXPAND unikt är hur teori och praktik är integrerat, det fungerar för mig och andra, du väljer själv hur du vill närma dig området. Det här är boken jag hade velat läsa tidigare i livet och eftersom jag bara kan påverka framtiden skriver jag den härmed till dig!”

Den här boken är skriven till dig som vill frigöra energi och optimera dig inom alla områden, du som har eller vill skapa ett inre driv och vilja att utföra stordåd i ditt liv. Du kanske har kommit en bit på vägen men är nyfiken på att hitta nya nycklar som kan låsa upp din inneboende potential. Boken riktar sig till dig som vill optimera dina förutsättningar i både vardag och när det krävs som mest, du som effektivt vill kunna omvandla komplexa utmaningar till leverans snabbt, smidigt och effektivt med ett leende på läpparna. Oavsett om du redan befinner dig på rätt plats i livet eller vill ta dig någon annanstans så erbjuds du här en buffé av strategier, metoder och perspektiv som kan lyfta din förmåga att hantera utmaningar, växla riktning i livet eller helt enkelt må och fungera bättre. När du gör det så påverkar du din närmaste omgivning i samma riktning och din energi och ditt ljus sprider sig vidare och tillsammans gör vi världen lite bättre!

Mindexpand” finns att köpa på Bokus eller Adlibris.

Se även andra återförsäljare av böcker.

Den bästa verktygslådan för att optimera!

Mindexpand är en fantastisk bok inom mental träning och personlig utveckling. Enligt mig den bästa verktygslådan för att optimera. Boken erbjuder effektiva metoder och verktyg för att optimera förutsättningar att nå resultat. Rekommenderar starkt denna bok till alla som vill sätta fart på sin personliga utveckling – läs den!

Sandy S., 16 november 2020